Usluge

Sajamski štandovi i prostori

Naša dizajnerska rešenja za sajamske štandove, najsavremeniji koncepti, tehnički obučena radna snaga i dokazana stručnost u rukovođenju projektima spojeni u jedno, obezbeđuju efektivna i dinamična rešenja garantujući brzu i odličnu uslugu uz maksimalnu posvećenost smanjenu troškova.

Sa dugogodišnjim iskustvom u postavljanju štandova, pružamo uslugu transporta, postavljanja i izrade vašeg štanda na bilo kom mestu u Evropi i svetu. Naš tim obučenih i iskusnih instalatera pruža uslugu montiranja i demontiranja vašeg štanda. Dizajn štanda treba da prenese poruku o tome ko ste vi, šta radite i koje su prednosti vašeg proizvoda ili usluge. Štand prilagođen vašim potrebama privlači poglede posetilaca i postavlja jedinstven identitet, dok u isto vreme ostavlja neizbrisiv trag u pamćenju. Vaš štand se izrađuje u radionicama potpuno opremljenim najsavremenijom tehnologijom i uz korišćenje kombinovanih materijala. Izlazimo u susret potrebama naših klijenata garantujući visok kvalitet, ispunjenje rokova i najbolje cene.

Pored sopstvene proizvodnje kuhinja po meri, izrade sajamskih štandova i opremanja poslovnih i prodajnih prostora, naša firma bavi se i drugim uslužnim delatnostima.

Sajamski štandovi i prostori

Promotivni marketinški materijali

Digitalna štampa

Led ekrani

Rasveta

Svetleće reklame i natpisi

POS Materijal

Oprema trgovina

Izbornik